Новак Джокович ще бъде подложен на медицински тестове, след като

...
Новак Джокович ще бъде подложен на медицински тестове, след като
Коментари Харесай

Джокович ще премине скенер и допълнителни тестове заради удара с бутилка в главата на турнира в Рим

Новак Джокович ще бъде подложен на медицински проби, откакто е усетил резултата от удара с бутилка по главата при изненадващото отпадане на Откритото състезание на Италия по тенис. Само след 67 минути игра сръбската тенис-легенда напусна шампионата от сериите Мaстърс 1000 след 2:6, 3:6, надвит от чилиеца Алехандро Табильо. Шесткратният първенец в Рим направи 22 непредизвикани неточности, като пет от тях бяха двойни при сервис.

Поражението за него пристигна два дни след удара с бутилката по главата след мача с Корентен Муте. Оказа се, че шишето е паднало от багажа на почитател, който се е надвесил да вземе подпис от лидера в схемата.

" Мисля, че го видяхте доста ясно във видеото. Това беше доста неприятна, с неприятен шанс обстановка за мен. Беше случай, когато оня човек се наведе през оградата и бутилката падна от раницата му и се стовари непосредствено върху главата ми ", споделя Джокович.



" Напълно ненадейно за мене. Дори не погледнах нагоре. Тогава почувствах доста мощен удар в главата. И в действителност ми повлия доста. Премина половин час, даже цялостен час в гадене, зашеметяване, кръв, доста разнообразни неща. Поне съумях да поспя добре, въпреки преди този момент да имах главоболие. Следващият ден беше сносно, тъй че си помислих: Всичко е наред. Но може би не е. желая да кажа, че методът, по който се усещах на корта на мача с Табильо беше изцяло друг за мене. Сякаш някой различен беше в тялото ми. Просто без темп, без движение, без какъвто и да било баланс при който и да е удар ", споделя още Джокович.

" И да ви кажа, малко ми е обезпокоително това положение. Не съм минавал скенер или каквито и да е други спомагателни проучвания. Но в този момент знам, че би трябвало да го направя и ще забележим какво има ", добави сърбинът, само че не сподели по кое време ще се случи това и къде.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР