Руската противовъздушна отбрана унищожи украински дрон в Москва, който не

...
Руската противовъздушна отбрана унищожи украински дрон в Москва, който не
Коментари Харесай

Войната идва на руска територия: Нова атака с дрон по Москва

Руската противовъздушна защита унищожи украински дрон в Москва, който не аргументи вреди или жертви, оповестиха рано тази заран съветските управляващи, представени от Франс прес.

Агенцията отбелязва, че случаят е станал на фона на увеличението на този тип офанзиви в столицата на Русия.

„ Снощи, по време на опит за постигане до Москва, силите за противовъздушна защита унищожиха дрон. Корпусът на дрона падна в региона на Експо център и не аргументи обилни вреди на постройката “, заяви кметът на съветската столица Сергей Собянин.

Той посочи, че няма данни за потърпевши хора.

Според съветското министерство на защитата офанзивата е осъществена от украинските сили в 04:00 ч. (и българско време) и е била ориентирана към „ обекти, ситуирани в Москва и Московска област “.

„ Частично сриване на външната стена беше намерено на един от павилионите на изложбения център “, заяви ТАСС, като се базира на службите за незабавна помощ.

Четирите летища на съветската столица бяха затворени краткотрайно поради случая. Те към този момент още веднъж одобряват полети, съобщи Ройтерс, като се базира на управляващите.

Те прецизираха, че са били пренасочени общо седем полета.

Атаките с дронове на съветска територия се усилват от няколко седмици, най-често без да предизвикват вреди или жертви, и са ориентирани главно към Москва, отбелязва Агенция Франс Прес.

Руската войска заяви на 11 август, че е унищожила украински дрон в гориста околност западно от столицата.

В края на юли и началото на август безпилотни летателни апарати бяха унищожени над бизнес региона на Москва, в западната част на града, причинявайки леки вреди на фасадата на две кули. През май два дрона бяха свалени над Кремъл.

Българска телеграфна агенция напомня, че в края на предишния месец украинският президент Володимир Зеленски изрази удовлетворение, че „ войната идва на съветска територия “.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР