Руската армия рапортува днес, че нейните сили за ядрено възпиране

...
Руската армия рапортува днес, че нейните сили за ядрено възпиране
Коментари Харесай

Руските ядрени сили - в повишена бойна готовност

Руската войска рапортува през днешния ден, че нейните сили за нуклеарно въздържане са приведени в нараснала бойна подготвеност в сходство със заповедта на президента Владимир Путин, съобщи Асошиейтед прес.

Министърът на защитата Сергей Шойгу е докладвал на Путин, че командните пунктове на всички съветски нуклеарни сили са увеличени с спомагателен личен състав.

Министерството на защитата съобщи, че положението на нараснала подготвеност се отнася за всички съставни елементи на съветските нуклеарни сили - стратегическите ракетни сили, които дават отговор за междуконтиненталните балистични ракети на суша, Северния и Тихоокеанския флот, които разполагат с междуконтинентални балистични ракети, изстрелвани от подводници, и далекобойните авиация, която разполага с флот от стратегически бомбардировачи с нуклеарна дарба.

Путин подреди съветските нуклеарни сили да бъдат приведени в нараснала подготвеност в неделя, базирайки се на западните наказания и „ нападателните изказвания “ на силите на НАТО. Не е ясно какви съответни стъпки допуска мярката, само че провокира опасения, че войната в Украйна може да докара до по-голяма и още по-опасна борба.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР