Кайл Ричардс най-накрая потвърди, че тя и нейният отчужден съпруг

...
Кайл Ричардс най-накрая потвърди, че тя и нейният отчужден съпруг
Коментари Харесай

Кайл Ричардс ПОТВЪРЖДАВА, че отчужденият съпруг Маурисио Умански се е изнесъл от семейния им дом, когато тя е била „извън града“ – но казва, че това е „умното нещо, което трябва да се направи“

Кайл Ричардс най-сетне удостовери, че тя и нейният отчужден брачен партньор Маурисио Умански към този момент не живеят дружно — 10 месеца след оповестяването на раздялата им; забелязано през март 2023 г. 

Във вторник Ричардс, на 55 години, разкри в подкаста B***h Bible, че е решил да опакова движимостите си и да замине, до момента в който тя е „ отвън града “ един уикенд

Тя сподели, че е „ необичайно “ да научи, че Умански е купил лично жилище, тъй като това прави раздялата им „ доста действителна “.

„ Винаги съм знаел, че когато пристигна този ден, ще се усещам необичайно, доста действително внезапно. И тъкмо това се случи. Аз съм майка на четири деца, имам заето домакинство “, изясни тя.

Ричардс и Умански бяха женени 27 години и имаха три дъщери – Алексия, 27, София, 24, и Порша, 16 — преди да разгласят раздялата си през юли предходната година.

Тя също споделя щерка Фара, 35, с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР