Руска топ лечителка ни учи как да коригираме ДНК, за

...
Руска топ лечителка ни учи как да коригираме ДНК, за
Коментари Харесай

Руска топ лечителка ни учи как да коригираме нашата ДНК и да доживеем здрави до дълбока старост

Руска топ лечителка ни учи по какъв начин да поправяме ДНК, с цел да сме здрави до дълбока напреднала възраст.
Болестите се явяват като разследване от нашите мисли, страсти и държание. Наталия Бегачева е притежател на наградата „ Лечител на Русия ” за 2012 година, даден й за направените от нея достижения за възстановяване здравето на хората.
Живее в гр. Нижний Тагил, в Урал. Там има основан център, само че работи и в България, организира разнообразни семинари и приема потърсили я за помощ хора. Известната лечителка ще организира Семинар „ Разкриване на вътрешния капацитет на индивида “ от 26-ти до 30-ти ноември в Хасковски минерални бани, проведен от Центъра за личностно развиване „ Вселена ” в София.

„ Всичко в този свят има сила. Бог ни е основал по собствен облик и сходство, той е вложил в нас своите блага. Но доста постоянно се случва по този начин, че не виждаме своето предопределение, не усещаме и не можем да разкрием в себе си тези качества, с които сме се родили. Не разбираме какво е това сила, по какъв начин нашите мисли, действия и дейности оказват въздействие на окръжаващия ни свят. Нашите мисли са сила, която може да бъде както съзидателна, по този начин и разрушителна. Всичко, което се случва в нашия живот, е създание на нашите мисли и сила, за което доста постоянно дори не се досещаме. Болестите се явяват като разследване от нашите мисли, страсти и държание. Важно е да не позволяваме отрицателни мисли. Иначе те ще разрушат преди всичко нас самите “, изясни Бегачева.

По време на семинара за откриване на вътрешния капацитет на индивида тя ще учи хората да засилват силата в ръцете си, да изпращат сила на разстояние, за нея няма загради, да диагностицират проблеми, които са се случили с тялото ни, да отстраняват енергийните пробойни в себе си, да се хармонизират със стихиите на природата – огън, въздух и вода.
„ Ще се учим да поправяме здравето си, както и всевъзможни витални обстановки. Нищо не идва извън, това, което имаме вътре в себе си, сме си го основали сами. Ще се учим да го излекуваме. Всъщност ние нямаме никакви заболявания в тялото си. То е като компютър, който извършва заложените от нас стратегии и команди. Те работят на подсъзнателно равнище. Затова е значимо мемоари, които ни разрушават, да бъдат изчистени от подсъзнанието ни.

Ще се научим да активираме работата на мозъка си. Той работи единствено на 3-4%.
Медицината не знае по какъв начин да лекува нарушавания в паметта и склероза, само че ние ще се учим да активираме невроните в мозъка си. Ще се научим още да поправяме структурата на нашето ДНК. Да отстраняваме изкривяванията в структурата на ДНК. Тогава организмът работи доста добре. Това е патентована техника на Марат Курбанов. Нашето накриво ДНК основава паразити и онкотумори в тялото. Със силата на мисълта можем да преструктурираме материята “, добави лечителката.
Инфо: Брадва

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР