Русия се опитва да заобиколи западните санкции чрез Турция. Това

...
Русия се опитва да заобиколи западните санкции чрез Турция. Това
Коментари Харесай

САЩ: Русия се опитва да заобиколи санкции чрез Турция

Русия се пробва да заобиколи западните наказания посредством Турция. Това предизвести заместник-министърът на финансите на Съединени американски щати Уоли Адейемо.

По време на телефонен диалог с турския финансов заместник-министър Юнус Елитас Адейемо е декларирал, че съветски юридически и физически лица се пробват да употребяват Турция, с цел да заобиколят западните наказания, наложени поради войната на Москва в Украйна, заяви американското финансово министерство, представено от Ройтерс.

Двамата са разискали и настоящите старания за използване и укрепване на глобите против Русия, се споделя в изказване на финансово ведомство на Съединени американски щати.

В личния си прочит на диалога турското финансово министерство пък заяви, че Елитас е подчертал дълбоките стопански и политически връзки на Турция както с Русия, по този начин и с Украйна, само че също по този начин е уверил американския си сътрудник Адейемо, че Анкара няма да разреши каквото и да е нарушаване на глобите.

" Юнус Елитас удостовери, че позицията на Турция не се е трансформирала във връзка с актуалните процеси и наказания, само че че няма да разреши нарушаването на глобите от която и да е институция или лице ", споделиха още от турското министерство.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР