Русия изпробва най-новите си хиперзвукови балистични ракети и други ракети

...
Русия изпробва най-новите си хиперзвукови балистични ракети и други ракети
Коментари Харесай

Русия провежда ядрени учения съвместно с Беларус

Русия тества най-новите си хиперзвукови балистични ракети и други ракети с нуклеарна дарба като част от военни учения. За това заяви Кремъл на 19 февруари.

Това се случва на фона на увеличаващото се напрежение сред Запада и Москва, обвързвано с заплахата от нахлуване против Украйна.

Руските осведомителни организации цитират представителя на съветското държавно управление Дмитрий Песков, че президентът Владимир Путин и белоруският водач Александър Лукашенко са следили ученията от ситуационната стая в Кремъл.

Според съветското министерство на защитата ученията включват съвсем всички елементи на въоръжените сили на Русия, в това число нейните въздушно-космически и стратегически ракетни сили, както и северния и Черноморския флот, който разполага с нуклеарни подводници.

сподели, че съгласно разследваща информация, с която той разполага, съветският президент Владимир Путин е взел решение да нападне Украйна, а задачата е столицата Киев.

В събота проруските сепаратисти в източните райони на Украйна Донецк и Луганск в териториите под техен надзор.

Русия споделя, че няма проекти да нападна съседа си. Но Вашингтон упорства, че огромният брой съветски войски по границата с Украйна приказват, че Кремъл възнамерява скорошна офанзива.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР