Румънецът, който измами бургаски пенсионери, си призна за друг удар.

...
Румънецът, който измами бургаски пенсионери, си призна за друг удар.
Коментари Харесай

Румънецът, който измами бургаски пенсионери, си призна за друг удар

Румънецът, който измами бургаски пенсионери, си призна за различен удар. В резултат на спомагателните полицейски дейности на чиновници от Пето районно ръководство – Бургас във връзка с арестувания за измамата на стойност 1 200 лева

27-годишен румънски жител, осъществена по отношение на семейство пенсионери от Бургас, на които на 24 февруари. в региона пред хипермаркет, ситуиран на ул. " Транспортна " в к-с " Изгрев ", продал качествени домашен принадлежности - тенджери, тигани и ножове, от реномирана марка, е установено, че аналогична машинация е осъществена и по отношение на 59-годишен бургазлия.

За препоръчаната маркова домакинска посуда бургазлията платил сумата от 720 евро и 100 лева След прибирането си вкъщи, той установил, че разопакованите принадлежности не са истински. Припомняме, че румънецът, придвижващ се с лек автомобил " Шкода ", със софийска регистрация, е спрян към 16.30 ч. на 24 февруари на изхода на Бургас в посока автомагистрала " Тракия ". Мъжът е направил цялостни признания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР