Роналд Куман даде интервю пред клубната телевизия на Барселона. В

...
Роналд Куман даде интервю пред клубната телевизия на Барселона. В
Коментари Харесай

Роналд Куман: На теория ние сме най-добрите в групата, но трябва да го покажем

Роналд Куман даде изявление пред клубната телевизия на Барселона. В него той приказва за първите си усещания за тима, програмата му за идващия месец, групата в Шампионската лига, новите попълнения и младите играчи.

" В общи линии тимът ми се стори доста добър, най-много против Виляреал и Селта. Но в случай че погледнем мача със Севиля, можем да се подобрим в пресирането на съперника. Има елементи, които може да се поправят. В тренировките пожелаваме оптимални централизация и интензитет, с цел да може автоматизирано да използван това и в мачовете. Затова тренировките са с по-голям интензитет - упражняваме по този начин, както играем. Защитата постоянно стартира от нападателите. Ако пресата ни е добра, бранителите ни нямат толкоз проблеми. Темата за защитата важи за целия тим и може да е една от аргументите за подобряването на отбраната. С този състав и този вид играчи, 4-2-3-1 е най-хубавата скица. Гледайки наличните качества, тази скица е съвършена за този тим.
 Снимка 496500
Източник:

Паузата за националните тимове ще ни даде време, с цел да проучваме противниците и да се подготвим за идващите ни мачове против Хетафе, в Шампионската лига, против Реал Мадрид... Ще имаме много натоварена стратегия до идната пауза, която е през ноември. Сезонът е доста дълъг и не можем да кажем, че това ще е решителен месец. Трябва да се фокусираме ден за ден и мач за мач, това е най-хубавият метод да печелим неща. Целта е да победим във всички мачове и няма да е елементарно. Първо ще играем с Хетафе, които са сложен тим, мачът няма да е елементарен. Трябва да се подготвим за сложен дуел.

Шампионската лига е доста значима. На доктрина ние сме най-хубавите в групата, само че би трябвало да го покажем. Започваме вкъщи против Ференцварош. Това е значим мач, за който би трябвало да се подготвим и да проучваме противника. Ювентус всяка година демонстрира, че има мощен тим с опитни хора и един огромен състезател като Кристиано Роналдо. Разполагаме с Миралем Пянич, който може да ни даде малко повече информация за някогашния си отбор.

Доволен съм от състава, с който разполагаме. Опитахме се да го подобрим, в някои връзки успяхме, в други - не. Но също по този начин роля изигра и финансовата обстановка в клуба. Трябва да го приемем и да продължим с работата. Педри и Франсиско Тринкао работят от първия ден, като демонстрират добра отдаденост. Педри е единствено на 17 години и ми харесва по какъв начин се труди, тренира и играе. Тринкао също бързо се приспособява към нашите хрумвания и също така е доста млад състезател с огромно бъдеще пред себе си. Пянич дойде по-късно, малко по малко ще навлезе във физическия темп. Той има доста качества като състезател. Сержиньо Дест изглеждаше доста удобно в 20-те минути против Севиля.

Роналд Араухо има огромно бъдеще. Той е състезател, който е физически мощен, много бърз и с желанието да се учи. Винаги е отворен да придобива нови познания. Има неща, които да усъвършенства, само че това е обикновено за неговата възраст. Рики Пуч избра да остане и е част от състава. Ако се раздава, той ще получи шансове за изява. Отдадеността на Ансу Фати е оптималната. Говорим за футболист, който е едвам на 17 години. Щом на тази възраст изигра три следващи мача на високо футболно равнище, това приказва доста добре. Той също по този начин е момче, което желае да се учи и усъвършенства. Тук сме, с цел да му помогнем в това ", показа окураженият Роналд Куман.
 Депай: Бяхме доста покрай договорка с Барселона
Депай: Бяхме доста покрай договорка с Барселона

" Вярвам, че всичко в живота ми се случва по избрана причина "
 Снимка 498108
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР