Рокади по театралните сцени! Любо Нейков смени двама комици, без

...
Рокади по театралните сцени! Любо Нейков смени двама комици, без
Коментари Харесай

Любо Нейков смени Рачков с Гъмов

Рокади по театралните подиуми! Любо Нейков смени двама комици, без да му мигне окото, видя HotArena.

Босът на БГ продукциите смени Димитър Рачков с сътрудника Станимир Гъмов за " Вражалец ". Ролята никак не е инцидентна - Рачков играе кмета в комедията по Ст. Л. Костов, която безчет са гледали в последните години.  Не се учудвайте, че по едно и също време гледате Гъмов в къщата на " Биг брат " и на театралната сцена - той може да е на всички места. Тъй като няма клонинг, му се постанова скрито да излиза от къщата на риалити шоуто.

И то не за два часа, а за много повече - " Вражалец " хвърча до Лондон през уикенда, с цел да зарадва българската общественост в британската столица!  Както всякога, по този начин и в този момент представлението разруши публиката, гения си още веднъж демонстрираха Любо Нейков, Деси Бакърджиева и останалите артисти.

Сюжета всички го знаят. Една заран в китно българско селце идва вражалец, който предсказва на кмета, попа и двете най-видни девойки, че скоро при тях ще потече река от злато и някой, който е с тъничък поминък, ще им помогне да го открият.

Като всички наивници, които я закъсват за пари, елитният квартет на селото се хваща крепко на въдицата и трескаво стартира да търси фотографа Манчо, уверени, че той е индивидът с тъничък поминък и ще им помогне бързо да забогатеят. След като откриват калъпа за правене на подправени пари във фотото му, всичко се обърква и стартира комедия до безкрайност!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР