Рок легендата Ози Озбърн тръгва на двегодишно прощално турне, съобщи

...
Рок легендата Ози Озбърн тръгва на двегодишно прощално турне, съобщи
Коментари Харесай

Ози Озбърн тръгва на прощално турне

Рок легендата Ози Озбърн потегля на двегодишно прощално турне, заяви „ Контактмюзик “. Фронтменът на Black Sabbath ще започва обиколката No More Tours 2 в края на април с фестивални участия в Съединени американски щати. След това ще изнесе концерти в Централна и Южна Америка и Европа.

Към 69-годишния британец се чака да се причислят и негови дългогодишни сътрудници като Зак Уайлд, Роб "Бласко " Никълсън, Томи Клуфетос, Адам Уейкман. „ Бях блажен с две сполучливи музикални кариери. Надявам се, че това последно турне ще бъде огромно тържество за почитателите и всички, които са се радвали на музиката ми през последните пет десетилетия “, споделя Ози.

В момента той се готви да гушне седмо внуче. Синът му – продуцентът Джак Озбърн и брачната половинка му Лиса, чакат трети правоприемник. За щастливата вест стана ясно неотдавна от фотография в Инстаграм, която младото семейство разгласява. „ Буквално изядох най-голямото бурито, правено в миналото “, написа шеговито Лиса в профила си в обществената мрежа. Двамата към този момент възпитават 5-годишната Пърл и дребната Анди Роуз, която се появи на бял свят през 2015 г.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР