Рисунка на талантливо плевенско дете отново ще бъде поздрав за

...
Рисунка на талантливо плевенско дете отново ще бъде поздрав за
Коментари Харесай

ОбС-Плевен отново поздравява за празниците с картичка - рисунка на талантливо плевенско дете

Рисунка на надарено плевенско дете още веднъж ще бъде привет за идните коледни и новогодишни празници от името на ръководителя на Общински съвет - Плевен, Мартин Митев. Традицията е от години, като до момента няколко произведения на дребни плевенски художници се трансфораха в празнични послания, изпратени от локалния парламент.



Тази година определената рисунка е " Зимна приказка " на 8-годишната Патрисия Василева - ученичка в Начално училище„ Отец Паисий “ в Плевен и ученик на арт школа „ Колорит “ с началник художничката Майя Ананиева. В идващите дни рисунката на Патрисия ще доближи до стотици адреси в Плевен и страната.

„ Традицията творба на надарено плевенско дете да бъде коледен привет започнахме преди години. Благодаря на Патрисия за хубавата рисунка и на нейната ръководителка госпожа Ананиева, че още веднъж откликнаха на желанието ни творба на надарено дете да бъде привет от Общинския съвет за идните светли празници. Мисля, че това е един от най-хубавите дарове “, показа Мартин Митев.

Рисунката на Патрисия ще бъде изпратена като електронна картичка от името на Мартин Митев до институции на локално и национално равнище, организации и сътрудници на Общинския съвет с посланието за благословена Коледа и щастлива Нова година! „ С благопожелание за здраве, благополучие и съгласие! Уют и топлота във всеки дом! “, пожелава ръководителят на локалния парламент.

В знак на признателност от името на Общинския съвет е квалифициран и дребен подарък за дребната художничка – материали за изобразяване и лакомства.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР