Рекламистът и общественик Радослав Бимбалов ще представи своя нов роман

...
Рекламистът и общественик Радослав Бимбалов ще представи своя нов роман
Коментари Харесай

Радослав Бимбалов представя своя роман „Екстазис“ във Враца

Рекламистът и държавник Радослав Бимбалов ще показа своя нов разказ “Екстазис ” на 17.05.2024 година (петък), от 17:30 часа във фоайето на Читалище “Развитие ”.

Читателите ще имат опция да се срещнат с създателя и да поговорят за неговите книги, които заемат челни места измежду най-предпочитаните заглавия на книжарските вериги.

Триумф на фантазията и ювелирното писане,„ Екстазис “е удостоверение за новаторското майсторство и тънкия психологизъм, с коитоБимбаловоголва човешката душа и напомня изконни полезности.

Из завладяващата история ще ни пренесат рекламистът и креативен шеф на организацията Nitram Мартин Димитров и създателят Радослав Бимбалов.

" Обичам книги, написани с нюх към езика. Книги, които те примамват с тънкия опиат на разказването, където няма инцидентна дума и всеки ред отключва нови порти и сетива. В точката, от която приказва невидимият повествовател – събирач на последни дихания, се срещат гибел и обич, потиснатост и подигравка, боязън и успокоение. И една увличаща персонална история измежду непознатите истории за край “, споделя Георги Господинов за романа.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР