Пред многохилядна публика тимът на футболен клуб Ботев“ показа четвъртата

...
Пред многохилядна публика тимът на футболен клуб Ботев“ показа четвъртата
Коментари Харесай

Пищна заря и бурни овации пред община Пловдив, ликуващите фенове на „Ботев“ аплодираха мощно издигането на Купата на България

Пред многохилядна аудитория отборът на футболен клуб „ Ботев “ сподели четвъртата Купа на България от балкона на Община Пловдив. Точно в 19,12 часа – годината на основаване на тима, многочислените последователи, събрани на площад „ Стефан Стамболов “ приветстваха бурно обичайното повдигане на трофея от спечелилите. Пищна заря, на моменти заглушавана от овациите и радостните възгласи на ликуващите почитатели, съпроводи триумфа на пловдивския тим.

 Футболистите, капитаните, треньорите и управлението на отбора бяха посрещнати от кмета на Пловдив Костадин Димитров, който ги приветства за успеха, извоювана при оспорвания дуел на финала против „ Лудогорец “.



„ Благодаря на футболистите и треньорите, на хората, които оказват помощ на тима, благодаря на почитателите, поради които те играят, благодаря на всички над 10000 съграждани, които отидоха до София, с цел да поддържат „ Ботев " -с тези думи кметът Костадин Димитров се обърна към отбора и управлението му.

 Сред овации и крясъци „ Браво “ той подвигна Купата на България и връчи на капитана на тима Ивелин Попов имитация на ритон от Боровското богатство.

„ Вие пишете спортната история на Пловдив “, означи кметът и пожела на „ канарчетата “ още по-големи триумфи отсега нататък.

В чест на успеха водата на фонтана на площад „ Стефан Стамболов “ беше оцветена в жълто.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР