Революционното документално риалити Женени от пръв поглед“ се завръща с

...
Революционното документално риалити Женени от пръв поглед“ се завръща с
Коментари Харесай

Уникалното риалити „Женени от пръв поглед“ с нов сезон по NOVA

Революционното писмено риалити „ Женени от пръв взор “ се завръща с нов сезон в ефира на NOVA. Предаването наблюдава фамилния живот на няколко двойки, събрани от екип специалисти на правилото на професионалния matchmaking.
 
Уникалното в предаването е, че участниците в никакъв случай не са се виждали, нямат визия какъв е подбраният за тях сътрудник и не знаят нищо за него - даже името му, до деня на тяхната женитба. Двойките са изцяло действителни, прекарването им - достоверно, а единственият им тласък за присъединяване е да открият същинската обич.
 Женени от пръв взор Ева Кулева / NOVA
Участниците са елементарни хора - мъже и дами, които по една или друга причина не са съумели да открият съвършения сътрудник. Готови са да поверят ориста си в ръцете на специалистите, които да намерят идеалния претендент за тях измежду стотици кандидати. Психолог, фамилен съветник, психотерапевт, matchmaking експерт и астролог ще търсят сродната душа за всеки от участниците във формата, напълно въз основата строгите критерии на професионалния matchmaking.

Ева Кулева е професионален matchmaker, който от 8 години събира сродни души. Чрез личен коучинг тя оказва помощ на необвързани дами и мъже, които желаят да основат дълготрайна връзка. Работи с авторски стратегии, в които съчетава способи от персонално стратегическо обмисляне, квантова логика на психиката, НЛП и доста други техники.-->

 Женени от пръв взор Ева Кулева / NOVA
 
Магдалена Ангелова е известен с експертизата си фамилен съветник, клиничен психолог и създател на книги, който повече от 15 години оказва помощ на двойки да построяват пълноценни връзки.
 
Кавалерът измежду специалистите - психотерапевтът Стоян Кузманов, е член на Дружеството на психолозите в България, хипнотерапевт и гещалт съветник. Стоян има свое психотерапевтично студио, а съществена част от практиката му е работата с двойки и разрешаването на проблеми във връзки.
 
Милена Каменова е фамилен съветник и клиничен психолог, магистър по Клинична и консултативна логика на психиката. През последните 10 години е подстрекател, основател и началник на доста обществени и креативен планове за интеграция, създаване на обществени умения и свързване сред поколенията.
 
Повече от 15 години  Марияна Добранова се занимава професионално с астрология. Популярна от телевизионния екран с прогнозите си, тя е създател е на голям брой книги по тематиката. Марияна е направила повече от 7000 хороскопа и повече от 1000 дати за сватби и раждане на деца.
 
„ Женени от пръв взор “ е непосредствен до научното ефирен опит, чиито характерности най-вече се приближават до документален сериал. Двойките подписват формален, настоящ пред закона брак, а техните взаимоотношения следват естествения си ход. Приказката им стартира със женитба, продължава със сватбено странствуване, след което идва сложната част – всекидневието.
 
Двойките се събират под един покрив и стартират да разкриват и най-дребните елементи от привички, характери и желания, срещат се с роднините и приятелите си, а всяко ново предизвикателство, което животът им сервира, ги доближава от ден на ден до развръзката – ще останат ли дружно “, разясняват продуцентите.
 Женени от пръв взор NOVA
Не пропускайте да наблюдавате прекарванията на младоженците, които се срещат за първи на сватбите си – скоро единствено по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР