Семейството на любима майка, разкъсана до смърт от нейните две

...
Семейството на любима майка, разкъсана до смърт от нейните две
Коментари Харесай

Hornchurch XL Bully атака: Семейството на майка, убита от нейните 2 кучета, я молеше да се отърве от тях`

Семейството на обичана майка, раздрана до гибел от нейните две XL Bully кучета, я молеше да се отърве от домашните любимци.

Въоръжени чиновници бяха извикани в дома в Хорнчърч, Източен Лондон, към 13:10 ч. в понеделник след отчети за " сериозен случай ". Жената, за която се твърди, че е на 50 години, не съумя да бъде избавена и кучетата бяха изведени от местопроизшествието.

По-рано през днешния ден тя беше наречена локално като Анджелин Махал. Сега фамилията й приказва за ужасяващата офанзива. Съсед на жертвата - за който се твърди, че е бил прочут като Ангел - сподели: " Тя беше приятна жена, доста прелестна. Можеше да чуеш кучетата да лаят, само че в никакъв случай не ги видях. Познавах я като Ангел. "

Член на фамилията сподели пред Sun: „ Помолихме я да се отърве от кучетата. Връзката със притежателите и техните кучета е прекомерно мощна. Тя имаше две кучета, когато бяха кученца. Те бяха регистрирани. По-вероятно е някой от тях да я е нападнал. Просто сме шокирани. Липсва ни, тя беше откровена и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР