Гарет Саутгейт нарече пренебрежението на Маркъс Рашфорд към Евро 2024

...
Гарет Саутгейт нарече пренебрежението на Маркъс Рашфорд към Евро 2024
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт обяснява пренебрежителното отношение на Маркъс Рашфорд към Евро 2024 - `Това е толкова просто`

Гарет Саутгейт назова пренебрежението на Маркъс Рашфорд към Евро 2024 " просто " нещо, откакто нападателят на Манчестър Юнайтед не съумя да се оправи със стандарта на други играчи на неговата позиция.

Селекционерът на Англия дефинира предварителния си състав от 33 играчи за лятното Европейско състезание, а 26-годишният Рашфорд беше незабравим отсъстващ измежду листата, дружно с полузащитника деец Джордан Хендерсън, Бен Чилуел, Рийс Джеймс и Рахим стерлинг. Рашфорд изигра основна роля в акцията на Трите лъва за Световното състезание през 2022 година, като блестеше блестящо измежду редица опитни звезди в Катар и оказа помощ на Англия да стигне до четвъртфиналите.

И въпреки всичко, до момента в който Рашфорд се наслаждаваше на най-хубавата си акция в кариерата предишния сезон, като вкара 30 гола, този сезон нападателят падна до единствено осем гола в 42 изяви по време на горещия сезон с Юнайтед, който приключи осми в Висшата лига, най-ниското класиране на клуба във висшата лига от 1989-90 година насам.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР