Военна прокуратура е пристигнала следобед за нов оглед асфалтираното на

...
Военна прокуратура е пристигнала следобед за нов оглед асфалтираното на
Коментари Харесай

Военна прокуратура отиде да види асфалта на мястото на катастрофата с Кирил Петков

Военна прокуратура е пристигнала следобяд за нов оглед асфалтираното на две места местопроизшествие с кола на НСО край Аксаково, возеща водача на Политическа партия Кирил Петков, заяви дългогодишният публицист Краси Костов, който от години живее в региона.

Именно той пръв разгласи през вчерашния ден за ремонта на съдбовната права. Припомняме, че Военна прокуратура-Сливен пое следствието на случая от предишния четвъртък, при който почина водача на частната кола, заради присъединяване в него на чиновник на Националната работа за защита.

Днес стана ясно, че местопроизшествието е прясно асфалтирано, поради което по гледище на премиера Главчев бяха освободени директорът на Областно пътно ръководство - Варна инж. Явор Пасев и началникът на отдел " Инвестиционно-ремонтни действия " Севдалина Казълова. Ресорният министър на МРРБ Виолета Коритарова разпореди и неотложно да се образува дисциплинарно произвеждане против двамата пътни шефове, позволили асфалтирането, което породи голям брой мнения и спекулации за какво се е случило толкоз скоростно и без забележима потребност.

Новината за повторния оглед от страна на Военна прокуратура, откакто две патрулка са блокирали региона, Краси Костов заяви в коментар под пост във Facebook на колежката му от Дарик Радио - Варна Наталия Господинова, която написа: 

" На мястото на злополуката край Аксаково, при която почина човек след конфликт с кола на НСО с Кирил Петков в нея, има положен нов асфалт. Катастрофата стана на 16 май към 17.30, когато на входа на гр. Аксаково откъм Добрич се случи съдбовният случай, при който 63-годишният водач на цивилната кола почина, а брачната половинка му е още в болница в тежко положение.

Очевидци, поискали анонимност, разясняват, че по този начин на процедура са унищожени всички останали доказателства за аргументите за случая. От тук нататък всевъзможни нови експертизи са невъзможни. Други кръпки на асфалта в региона няма...

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР