Пийт Сандифорд от Gogglebox не можа да устои да излъчи

...
Пийт Сандифорд от Gogglebox не можа да устои да излъчи
Коментари Харесай

Пийт Сандифорд от Gogglebox разкрива, че съпругата му „се занимава“, докато той коментира брака

Пийт Сандифорд от Gogglebox не можа да устои да излъчи недоволствата си по отношение на брачната половинка си Пейдж, занимателно заявявайки, че тя „ се занимава с него “ по време последният епизод на хитовото шоу в петък, 17 май.

В прям диалог със сестра си Софи, 24, на дивана, Пийт, 26, описа за скорошните си проблеми във връзката, като сподели: " Пейдж се занимаваше с мен. Знаеш ли празненството за рожден ден на [дъщеря]? Звъняла ли си за горещата тенджера? Познайте защо? "

Той добави с смешка: „ Честно казано, споделих, за какво не ядем единствено сандвичи? Приличам ли на Джеф Безос? " През 2021 година Пийт и Пейдж се ожениха и през същата година се снабдиха с първото си дете, сина Джими.

Година по-късно, през декември 2022 година, по време на епизод на Gogglebox Пийт разкри в стоплящо сърцето известие, че са чакат второто си дете дружно, което се роди през юни 2023 година, оповестява OK!.

Представяйки дребното на света в Gogglebox, Пийт беше забелязан да гушка новороденото момиченце, до момента в който викаше на се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР