Решението на Министерския съвет е незаконно. То е в нарушение

...
Решението на Министерския съвет е незаконно. То е в нарушение
Коментари Харесай

Асен Генов vs Каролев в зрелищен тв спор за лифта в Банско

" Решението на Министерския съвет е нелегално. То е в нарушаване на минимум 3 използвани закона. Самият господин министър приказва за към 3000 отрицателни мнения. Те би трябвало по Закона за нормативните актове да бъдат оповестени с мнение на Министерския съвет ".  

Това съобщи Асен Генов от " Протестна мрежа " в ефира на Нова тв във връзка митингите против решението на Министерски съвет, което разреши градежа върху 48% от Природен парк " Пирин ".

Според Генов договорът за концесия на ски зоната в Банско би трябвало да бъде преразгледан, защото има потвърдени в съда екологични нарушавания от страна на концесионера " Юлен ". 

Икономистът Владимир Каролев изрази противоречие с изказванията на Генов, като съобщи, че установените нарушавания не са екологични, а чисто административни.

" Има чисто политически митинг. От тези 50-100 индивида, които стачкуват, половината са взели участие в избори, седем от тях са били кандидат-депутати ", сподели още Каролев и добави, че има опозиция срещу развиването на зимния спорт.

Асен Генов уточни, че община Банско е изявила предпочитание в края на 2017 година да урбанизира нови 130 хекрата земи в региона на града, които съгласно стандартите са нови 40 000 кревати. 

Генов упрекна Каролев, че е в спор на ползи. Според него икономистът има запориран хотел за 2 милиона в Банско.

" Вие сте в механически банкрут ", сподели още той. 

Каролев отвърна на обвиняванията, като съобщи, че Асен Генов " не е в час ". 

" Кой е в механически банкрут бе, човек? Виж ми колата с какво съм пристигнал. Ти вманиачен ли си? ", сподели още Каролев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР