Ремонтът на пореден участък от бул. България започва утре и

...
Ремонтът на пореден участък от бул. България започва утре и
Коментари Харесай

Ремонт на бул."България" ще обърка трафика в София, променят се маршрути на автобусни линии

Ремонтът на следващ сектор от бул. " България " стартира на следващия ден и ще продължи няколко седмици, оповестиха от столичната общита. Ще се работи на стадии като първо ще се обнови южното платно на бул. " България " в сектора от бул. " Витоша " до бул. " Пенчо Славейков ", където се не разрешава влизането на транспортни средства до 4 юли, оповестиха от Столичната община.

Вторият стадий е от 5 юли до 19 юли и през този интервал се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по южното платно на бул. " България " в сектора от бул. " Акад. Иван Гешов " до бул. " Черни връх ", като придвижването ще бъде в двете посоки в северното пътно платно на булеварда в този сектор.

 Вторият стадий на ремонта на бул.
Вторият стадий на ремонта на бул. " България ", по който ще се работи от 5 юли до 19 юли в това число. Схема Столична община

Промяна в маршрутите на автобусни линии

От 30 юни до 4 юли отчасти се трансформират маршрутите на автобусни линии 76, 204, 304 и 604 единствено в посока Орлов мост, както следва: от бул. " България " след Професионалната гимназия по " Текстил и фешън дизайн " наляво по бул. " Витоша ", надясно по бул. " Пенчо Славейков ", по бул. " България " и по маршрута си.

Разкрива се краткотрайна спирка на бул. " Пенчо Славейков " след бул. " Витоша " в посока пл. " Орлов мост " за автобусни линии №№ 76, 204, 304 и 604.

От 04.30 ч. на 5 юли до 19 юли отчасти се трансформира маршрутът на автобусна линия № 76 единствено в посока ж.к. " Гоце Делчев ", както следва: от бул. " България ", по бул. " Пенчо Славейков ", по бул. " Витоша ", надясно по ул. " Бяла църква ", по бул. " Петко Ю. Тодоров ", като рейсовете да стопират на всички съществуващи автобусни и трамвайни спирки в променения сектор от маршрута.

Частично се трансформират маршрутите на автобусни линии 76, 204, 304 и 604 в посока НДК от кръстовище бул. " България " – бул. " Акад. Иван Гешов " – бул. " Петко Ю. Тодоров " по северното пътно платно на бул. " България " до кръстовище бул. " България " – ул. " Проф. Фр. Нансен " – бул. " Черни връх " и по маршрута си.

Разкрива се краткотрайна спирка на бул. " България " преди бул. " Петко Ю. Тодоров " в посока НДК за автобусни линии №№ 204 и 304, оповестиха от Столичната община.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Ремонтите в центъра на София (96)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР