Режисьорът Питър Бърг обяви, че ще представи документалния си филм,

...
Режисьорът Питър Бърг обяви, че ще представи документалния си филм,
Коментари Харесай

Документалният филм за Риана излиза на екран тази година

Режисьорът Питър Бърг разгласи, че ще показа документалния си филм, отдаден на барбадоската изкусителка Риана до края на годината, написа "Монитор ".

Авторът на лентата, която ще изследва не толкоз музикалната кариера на звездата, колкото характера й, не издава точната дата на премиерата. Вместо това загатва само, че тя ще се състои през идващите два месеца.

Неизвестно все още е и заглавието на продукцията. Тя лишава на Бърг повече от три години, а концепцията за нея му хрумва, откакто работи дружно с изпълнителката на Umbrella по първия й филм – Battleship (2012). „ Мисля, че Риана е едно ужасно, неизмеримо момиче. Чрез кино лентата съм се опитал да направя един профил, както на нея, по този начин и на гения й. Работната й нравственос, гения, борбеността й са страхотни “, безапелационен е режисьорът.

Междувременно Риана влезе в ролята на шаферка на своя другарка от детството през уикенда. Сватбата се е състояла в Барбадос, а съгласно фрагменти, изтекли от церемонията, певицата се отдръпнала преднамерено от пътя на букета, хвърлен от булката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР