Реал (Мадрид) се класира за финала на Шампионската лига след

...
Реал (Мадрид) се класира за финала на Шампионската лига след
Коментари Харесай

Реал обърна Манчестър Сити след неземна драма и ще играе на финал с Ливърпул

Реал (Мадрид) се класира за финала на Шампионската лига откакто довечера победи Манчестър Сити и ще спори с Ливърпул за трофея на шампионата.

" Гражданите " поведоха в резултата, откакто Рияд Марез (73`) се разписа, само че два бързи гола на Родриго (90`, 90+2`) пратиха мача в продължения, където Карим Бензема (95`) бе прецизен от дузпа и прати тима си на финала в Париж.
 Реал (Мадрид) - Манчестър Сити: 3:1 (Развой на срещата по минути) онлайн
Реал (Мадрид) - Манчестър Сити: 3:1 (Развой на срещата по минути)

Вижте детайлности

Началото на срещата бе с високо движение, като и двата отбора се хвърлига в офанзива в търсене на гола. В петата минута Дани Карвахал центрира рисково в дребното наказателно поле. Там Карим Бензема засече топката с глава, само че я прати високо над напречната греда.
 Снимка 572910
Източник:

В 12-ата минута Федерико Валверде подаде към Бензема, който шутира от придвижване, само че кълбото отлетя високо над напречната греда.

В 20-ата минута Бернардо Силва получи отличен извеждащ пас. Футболистът шутира към десния ъгъл, само че Куртоа се хвърли по великолепен метод, с цел да го избави. Така първото полувреме приключи без маркирани голове.
 Снимка 572909
Източник:

В началото на втората част страхотна игра от страна на Габриел Жезус приключи с удар от границата на наказателното поле към левия ъгъл, само че Тибо Куртоа внимаваше и избави.

В 52-ата минута Лука Модрич се озова в обещаваща позиция откакто получи точно подаване. Той шутира, само че нацели един от бранителите на Сити.
 Снимка 572907
Източник:

Гостите поведоха в резултата в 73-ата минута. Бернардо Силва проби през центъра и стигна до дъгата на наказателното поле. Последва подаване вдясно към Рияд Марез. Алжирецът насочи компактен изстрел с левия крайник и прати топката в близкия ъгъл на Тибо Крутоа.
 Снимка 572915
Източник:

След този гол хората на карло Анчелоти се хвърлиха в офанзива, защото се нуждаеха от 2 гола, с цел да докарат срещата до продължения.

В 88-ата минута Джак Грийлиш проби отляво. Футболистът нахлу в наказателното поле, подмина Куртоа и стреля, само че Дани Карвахал героичен почисти топката от голлинията.
 Снимка 572908
Източник:

В 90-ата минута домакините изравниха. Карим Бензема показва превъзходен взор върху играта, намирайки Родриго с хубаво подаване в наказателното поле. Ударът от придвижване на играча пък бе акуратен и приключи в левия ъгъл - 1:1.
 Снимка 572902
Източник:

В добавеното време още веднъж той се разписа. Дани Карвахал изпрати чудесно центриране в наказателното поле. Там Родриго нанесе удар с глава от близко в горния ляв ъгъл, оставил беззащитен Едерсон.
 Снимка 572917
Източник:

Така срещата стигна до продължения, където Рубен Диаш събори Карим Бензема. Съдията Даниеле Орсато уточни бялата точка. Французинът се нагърби с отговорността и не сгреши, пращайки тима си на край.
 Снимка 572920
Източник:
 Бивш халф на Реал (Мадрид): Антонио Рюдигер ще пасне идеално в
Бивш халф на Реал (Мадрид): Антонио Рюдигер ще пасне идеално в " белия балет "

Бих желал той да отиде там, споделя Сами Кедира
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР