Реал Мадрид постигна победа с 2:1 Кадис у дома в

...
Реал Мадрид постигна победа с 2:1 Кадис у дома в
Коментари Харесай

Реал не сбърка срещу Кадис

Реал Мадрид реализира победа с 2:1 Кадис вкъщи в мач от 14-ия кръг на Ла Лига.

Точни за триумфа на " кралете " на " Бернабеу " бяха Едер Милитао (40) и Тони Кроос (70), а Лукас Перес се разписа за андалусийци в 82-ата минута.

" Белите " не изиграха най-силния си мач, само че взеха своето без доста да се напрягат. В добавеното време на мача обаче Еспино от гостите се озова самичък против вратаря Тибо Куртоа и можеше да вкара изравнителен гол, само че стреля над вратата.

С триумфа Реал събра 35 точки и остава на второ място, на две точки от водача Барселона. Кадис е предпоследен с 11 точки.

В началните минути на мача Родриго и Лука Модрич насочиха неточни удари. Малко по-късно шут на Рафаел Еспино профуча около гредата. В 25-ата минута Чуамени получи на границата на пеналтерията и насочи удар, само че над гредата.

Феде Валверде шутира от далечна отдалеченост, само че без триумф в 25-ата минута. Кадис не допускаше мадридчани да нахлуват на скорост в наказателното поле, само че и доста рядко поглеждаше към вратата на Тибо Куртоа. В 35-ата минута Винисус падна в пеналта, само че контактът с Хуан Кала беше прекомерно дребен, с цел да се чака реферът Сесар Сото Градо да даде дузпа.

В 40-ата минута " кралете " поведоха в резултата. Тони Кроос центрира в наказателното поле, където Едер Милитао се извиси над всички и с глава насочи в десния ъгъл за 1:0. В продължението на първата част страховит шут от далечна отдалеченост на Фали мина над вратата на Куртоа.

В 70-ата минута Реал Мадрид вкара втори гол с първата си добра опция през втората част. " Белите " разиграха след осъществяване на корнер. Винисиус опита да центрира, само че след рикошет в Карселен топката стигна до Тони Кроос, който с мощен шут от границата на наказателното поле вкара за 2:0.

В 78-ата минута Винисиус се оправи със бранител отляво, напредна с топката и откри Лука Модрич, който от 5-6 метра не съумя да уцели опразнената врата. Четири минути по-късно Кадис върна един гол. Модрич сбърка в центъра и разреши на Хосе Мари да му отнеме. Той от своя страна изведе Тео Бонгонда в наказателното поле, а последният насочи удар, който Куртоа не съумя да улови. Алваро Негредо се опита да копне топката над стража, само че не съумя, а кълбото се озова в Лукас Перес, който не сбърка за 2:1.

В продължението на мача Еспино избяга от отбраната и засече с глава пас от дълбочина на Бонгонда, само че останал самичък против Куртоа стреля над вратата.

Реал Мадрид - Кадис 2:1
1:0 Едер Милитао (40)
2:0 Тони Кроос (70)
2:1 Лукас Перес (82) СТАРТОВИ СЪСТАВИ:

Реал Мадрид : Куртоа, Васкес, Милитао, Алаба, Менди, Модрич, Кроос, Чуамени, Валверде, Винисиус, Родриго;

Кадис : Ледесма, Карселен, Фали, Кала, Еспино, Алейо, Сан Еметерио, Алкарас, Лозано, Фернандес, Собрино.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР