Разследват версии за убийство или самоубийствоСъпругът ѝ издържал разпит с

...
Разследват версии за убийство или самоубийствоСъпругът ѝ издържал разпит с
Коментари Харесай

Откриха овъглен труп на изчезнала жена

Разследват версии за ликвидиране или самоубийство
Съпругът ѝ издържал разпит с детектор на лъжата 

Страдала от тежка болест

Овъглени остатъци от тялото на оповестената за търсене 64-годишна Генка Ненова, са открити в петък вечерта в землището на разградското село Гецово.

В непосредственост е бил паркиран и автомобилът “Фолксваген Поло ”, с който дамата напуснала дома си в сряда към 18.00 часа. Че е излязла без телефон, документи и по чехли съобщил в петък сутринта брачният партньор є. Часове по-късно, при почналото търсене, покрай черен път, който води до свинеферма, първо е открита колата, след това и останките. Те били толкоз овъглени, че се виждали единствено елементи от натрупа. Дали животни са ги разнесли, или е станало нещо друго, все още не е ясно. При огледите, траяли през целия съботен ден, е употребявано и следово куче.

За следствието, което е за съзнателно ликвидиране, са пристигнали незабавно служители на реда от отдел “Убийства ” на основната дирекция и психолози с детектор на лъжата. По неофициална информация брачният партньор на дамата бил разпитван към този момент няколко пъти и тестван с полиграфа, само че нямало данни да е съпричастен към случая.

Пак по непотвърдени клюки дамата имала заболяване и съществени болки. Говори се, че била пращала известия на сина си, че не устоя към този момент. По тази причина не било изключено и да става дума за самоубийство, само че казусът към момента е в начален стадий на следствие и няма спомагателна публична информация за хода му.

Взети са ДНК проби, които ще бъдат изпратени за проучване и потвърждаване, че това е тялото на изчезналата жена. Към момента към момента имало доста въпроси за изясняване. Обявената за търсене жена е работела като здравна сестра в детско заведение, а брачният партньор є бил водач.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР