Продължава разследването на тежката катастрофа в ПловдивЧакат резултати от експертизите

...
Продължава разследването на тежката катастрофа в ПловдивЧакат резултати от експертизите
Коментари Харесай

Пробата за алкохол на Кристиан - отрицателна

Продължава следствието на тежката злополука в Пловдив
Чакат резултати от експертизите за опиати на водачи и за скоростта на автомобила 

Животът на ранените отвън заплаха

Кръвната проба за алкохол на починалия Кристиан Екмекчиян (21 г.), който аргументи тежката злополука в Пловдив, е негативна. Другите две назначени проучвания - за съществуване наркотични субстанции в кръвта на лидера, както и за установяване на скоростта, с която се е движел джипа му, са в развой на правене. Това оповестиха през днешния ден от Пловдивската окръжна прокуратура.

Както писа “Труд news ”, към 3,30 ч на 13 май по безлюдния бул. “Руски ” Екмекчиян подвигна близо 200 км/ч с мощния си джип “Рейндж Ровър ” и се заби в няколко дървета. От удара автомобилът се разцепи на две и на място дружно с лидера почина и седящата до него Теодора Николова (22 г.). По знамение оцеляха пътуващите на задната седалка 22-годишните Николета У. и Иван П., които бяха откарани в болница “Св. Георги ”. Там по-късно бе признат и 56-годишния пожарникар, върху който рухна едно от блъснатите от джипа изкоренени дървета.

“Точно този юноша със същия джип преди месец едвам не ме умъртви със детето ми в колата. Толкова напираше да излезе от “МакДоналдс ” на ВСИ (спортен комплекс в града - б. р.), че щеше да стане ужасно меле на светофара ”, разяснява през днешния ден пловдивчанката Милена Димитрова под фотографията на Кристиан.

Също през днешния ден майката на Николета заяви положителната вест, че щерка є е оперирана и към този момент животът є е отвън заплаха. В устойчиво положение са и Иван П., и пожарникарят, само че също имат голям брой травми и им следва дълготрайно лекуване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР