Разпадането на връзката и раздялата идват по различни причини. В

...
Разпадането на връзката и раздялата идват по различни причини. В
Коментари Харесай

Ето 3 причини мъжете да изоставят жените, в които са влюбени или които обичат

Разпадането на връзката и раздялата идват по разнообразни аргументи. В множеството случаи мислим, че е поради спорове, неразбирателства, изневери, несходства в характерите. В такива и други сходни случаи раздялата е някак предизвестена. Случват се поредност от събития, които пречат на удобното развиване на връзките, което в последна сметка води до разлъка и това не е изненада за никого.
Но има и случаи, в които раздялата идва изведнъж като че ли от нищото. А в действителност в основата на разпада на връзката в никакъв случай не стои просто „ нищо “. Обяснение има, даже в случаите, когато мъжете изоставят другояче „ положителните дами “ – дамите, които се считат за добра партия, тези, които не са създали нищо неприятно, с цел да влошат връзките, не и на процедура.
Но за какво въпреки всичко мъжете изоставят положителните дами? Защо си потеглят от дамите, които другояче обичат, само че с които не могат да продължат връзката си?
Ето три елементарни аргументи, заради които мъжете изоставят положителните дами в живота си.

1. Чувстват се притиснати и несъответстващи.
Една жена може да е „ добра “ по доста индикатори. Красива, интелигентна, способна, независима и самостоятелна, виновна към нещата, които прави и в метода си към парите, може да е прелестна майка, да не е изневерявала на мъжа си или на някогашните си сътрудници. Но наред с това тя може да е изискваща повече обич, да е недоволна от напъните и достиженията на колегата си. Може да е прекомерно неоправдателна в изявленията и дейностите си. Възможно е да се пробва да промени мъжа си по неин усет. Всички тези и други несъзнателни женски дейности могат да накарат мъжа да си тръгне от другояче положителната жена, в която е надълбоко влюбен. Понякога мъжете напущат най-голямата обич в живота си, тъй като се усещат оскъдни, притиснати, неоценени, със смазано самочувствие. Когато съществува подобен дисбаланс във връзката, няма мощ на света, която да накара един мъж да търпи такова отношение. Различните мъже имат друга степен на толерантност. Някои си потеглят незабавно, на други им лишава време. Но в множеството случаи се стига до съсипия в връзките. Някои мъже даже си „ потеглят “ прочувствено, даже към момента да са във връзката.

2. Има конкуренция във връзката ви.
Когато в една връзка липсва равнопоставеност, има непрекъснато съревнование на разнообразни фронтове, единият от сътрудниците стартира да се усеща не на място, несъответстващ и подтиснат. Най-често това е мъжът. Никой мъж не би могъл да понесе и не би желал да бъде мачкан от дамата до себе си, най-много в душевен и прочувствен смисъл. Неговата неустрашимост страда. Това никога не значи дамите да оставят мъжете да управляват всичко във връзката и живота им като двойка. Означава, че е значимо всеки от сътрудниците да знае по кое време да отстъпи, по кое време да замълчи, по кое време не е толкоз значимо да упорства за мнението и правотата си. Когато има подобен баланс в връзките, хармонията е налице и е по-малко евентуално мъжът да изостави дамата, която обича и която е добра по всички останали индикатори.

3. Не се усеща почитан.
Отново опираме до мъжествеността, до мъжкото его, до самочувствието на мъжете, което се нуждае от поощрението на дамите. Надали някой мъж би си признал какъв брой е значимо за него половинката му да го насърчава, почита, хвали, уважава, само че това е по този начин. Съзнателно или подсъзнателно мъжете имат потребност да знаят, че половинките до тях изпитват удивление и почитание към тях. Това ги окрилява и стимулира да не престават да се борят за връзката си, да я надграждат и развиват и най-много – да не се отхвърлят от любовта си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР