Раул Пал, макрогуру и главен изпълнителен директор на Real Vision,

...
Раул Пал, макрогуру и главен изпълнителен директор на Real Vision,
Коментари Харесай

Топ 3 сценария за следващия бичи пазар на Биткойн

Раул Пал, макрогуру и основен изпълнителен шеф на Real Vision, очерта три евентуални траектории за бъдещия напредък на Биткойн (BTC).

Пал акцентира на най-правдоподобния сюжет за траекторията на Биткойн , предлагайки стандартен цикъл, при който криптовалутата се изкачва до диапазона сред $100,000 и $200,000.

Изразявайки бичата си позиция, той приписа 60% възможност на този резултат, очаквайки типичен скок, подобаващ на историческите модели, който да задвижи Биткойн и обвързваните с него активи в сходство с тяхното рисково позициониране.

Пал обаче даде втори сюжет с възможност от 20%, предусещащ невиждан скок, подхранван от забележителен приток на капитали в областта на цифровите активи. Този приток би могъл да предвещава по-мащабно приемане, което да докара до по-изразена ескалация на цените от предстоящото.

Той означи, че предходният опит е оставил мнозина внимателни, като се има поради ненадейно по-краткия цикъл в предишното, само че спекулира, че сегашният подтик може да значи възвръщаемост, надхвърляща стандартните прогнози.

Третият сюжет показва различна вероятност, при която целият цикъл се развива бързо и интензивно, като е допустимо да е даже по-кратък от предходния.

Пал оспори концепцията за цикъл с предно натоварване, характеризиращ се със засилена волатилност, чиято кулминационна точка е допустима до 2024 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР