Рапърът 50 Cent ще дойде у нас за голям концерт,

...
Рапърът 50 Cent ще дойде у нас за голям концерт,
Коментари Харесай

50 Cent идва в България, вижте защо

Рапърът 50 Cent ще пристигна у нас за огромен концерт, който ще бъде на частно празненство.

Това заяви изпълнителният шеф на “Ню Бояна Филм ” Ярив Лърнър по време на стилното дефиле “Вечер на стила ”, проведено от Академията за мода, написа " 24 часа ". Преди това обаче, най-вероятно през октомври, ще се състои огромен фешън театър, в който ще вземат участие и български, и задгранични дизайнери.

Във “Вечерта на стила ” бяха показани облекла от “футуристичния изискан ”, които наподобяват външността на космонавтите и астронавтите. “Футуристичният изискан не е единствено в аеродинамичните форми и лъскавите текстили вид “металик ”. Модата на бъдещето е немислима без хайтек дизайна, както и изобщо без оня жанр, който се въодушевява от света на компютрите, интернет и киберпространството ", сподели ръководителят на Академията за мода проф. Любомир Стойков.

Във вечерта, отдадена на футуристичния изискан, бяха показани тоалети на носителите на “Златна игла ”, както и на дизайнери от най-хубавите фешън къщи у нас.

Рапърът 50 Cent идва у нас и предходната година през октомври, когато взе присъединяване в фотосите на “Непобедимите 4 ”. Той взе участие за първи път в екшъна, само че ролята му към момента не е известна. Премиерата на кино лентата се чака следващата година през февруари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР