Ръководството на ЦСКА 1948 излезе със съобщение на своя официален

...
Ръководството на ЦСКА 1948 излезе със съобщение на своя официален
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 събира пари за ремонт на Радецки

Ръководството на ЦСКА 1948 излезе със известие на своя формален уебсайт, с което приканва всеки българин да се включи в благотворителна самодейност. Става дума за ремонта на кораба " Радецки ". Ето какво написаха " алените " на своя уебсайт:

" След почитателите и футболистите на ЦСКА се включиха в самодейността ни „ И Радецки гордо плува.. “. Стартирахме я за домакинския мач с Кариана (2:1), като специфична урна беше оставена на трибуната. Благодарим не отзовалите се!

Както е известно, корабът „ Радецки “ се нуждае от незабавен ремонт за 250 000 лв., другояче няма да му бъде позволено да плува по Дунава. Единственият плаващ музей в Европа е тъкмо копие на този, с който Христо Ботев и неговите четници слизат на Козлодуйския бряг, с цел да намерят своето величие във Врачанския Балкан! Направен е през 1966 година с дарения от 1 200 000 български деца.

Урната беше сложена през днешния ден на подготвителната база в Герман, играчи и треньори се включиха със свои суми. Събраните пари ще бъдат импортирани по сметката на акцията.

Припомняме, тя е следната:

ДСК Банк ЕАД

ЦЧБ, гр. София, ул. „ Московска” № 19

IBAN: BG23STSA93000024648152

BIC: STSABGSF, Сдружение „ Енергийно бъдеще за България”

Призоваваме всеки българин да се включи бързо и подари по банков път, защото до 7 април ремонтът на „ Радецки “ би трябвало да бъде приключен. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР