Ръководството на ПФК Левски излезе с позиция на клубния сайт,

...
Ръководството на ПФК Левски излезе с позиция на клубния сайт,
Коментари Харесай

ПФК Левски подкрепи своите привърженици след ексцесиите в Северна Македония

Ръководството на ПФК Левски излезе с позиция на клубния уебсайт, в която изрече поддръжката си към почитателите на отбора, които бяха част от случаите в Скопие по време на снощния дуел против локалния Шкупи в шампионата Лига на конференциите.

От " Синия клуб " увериха, че са в непрекъснат контакт с посланика на България в Република Северна Македония Ангел Ангелов и консула Георги Христов, които са съдействали за обезпечаването на отбрана на арестуваните български последователи, част от които бяха освободени по-рано през днешния ден.

В същото време от Левски разкриха, че оказват цялостно подпомагане за прибирането на нашите сънародници у нас и също така са уведомили локалните органи на реда и представителите на УЕФА за провокациите от страна на уредниците на срещата.

Ето я и цялата позиция на ПФК Левски:

ПФК Левски изрича своята поддръжка към всички последователи, наранени при случаите в Скопие. Клубът е в непрекъснат контакт с посланика на България в столицата на Република Северна Македония, представителите на българската полиция, които пътуваха с делегацията на Левски и оказва цялостно подпомагане за прибирането на арестуваните наши сънародници в България.

Веднага след случаите на стадиона в Скопие и задържането на наши последователи са подхванати ограничения от клуба и посолството на Република България в Скопие в лицето на посланика Ангел Ангелов и консула Георги Христов, те да бъдат предпазени и да им бъде обезпечено нужното отношение.

Всички сигнали за провокации от страна на уредниците на срещата преди и по време на мача с ФК Шкупи са предадени на локалните органи, както и на представителите на УЕФА виновни за естественото осъществяване на футболния дуел на стадион " Тодор Проески " в Скопие.

ПФК Левски изрича своите най-искрени благодарности на всички, които застанаха до тима и подкрепяха непрекъснато " сините ", макар провокациите и негостоприемното отношение към тях преди и по време на срещата в столицата на Република Северна Македония.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР