Ръководството на Арда е останало изключително доволно от проявения характер

...
Ръководството на Арда е останало изключително доволно от проявения характер
Коментари Харесай

В Арда взели по 4 бона за обрата

Ръководството на Арда е останало извънредно предостатъчно от проявения темперамент и обрата, който тимът направи против Славия в четвъртък и с който се изкачи на седмо място кръг преди края. Според “Мач Телеграф ” футболистите са получили награда от по 4000 лв. на човек за триумфа. Вероятно те ще бъдат още по-добре възнаградени при триумф като посетител и против Ботев (Пловдив), който ще им подсигурява място в баража за присъединяване в Лигата на конференциите. 

В същото време босовете на клуба от Кърджали са оповестили на треньора Александър Тунчев, че той ще остане отпред на тима и през идващия сезон, без значение от финалната развръзка на актуалната акция. Те са удовлетворени от работата на младия експерт и одобряват концепцията му за развиване на състава. 
 Тунчев е любимец за нов ментор на ЦСКА 1948 Тунчев е любимец за нов ментор на ЦСКА 1948
Бившият национал има контракт за още един сезон, само че след диалог преди няколко седмици бе получил ултиматум да класира отбора на седмото място. Това раздвижи интереса към Тунчев, който бе спряган и за треньорския пост в ЦСКА 1948. Още преди гостуването на Локомотив (София) обаче някогашният бранител разгласи, че не е водил диалози с никого и е фокусиран напълно върху работата си в Арда. Той бе осъден и не води тима от пейката против Славия, само че против Ботев ще е край тъчлинията. 

Тунчев има своята добра история против Ботев и като състезател, и като треньор на Локомотив (Пловдив). Именно той извде “черно-белите ” до най-голямата им победа в градското дерби - 6:0 през есента на 2020 година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР