Протестиращите в Сливен вчера вечерта поискаха оставката на депутата от

...
Протестиращите в Сливен вчера вечерта поискаха оставката на депутата от
Коментари Харесай

Протестът в Сливен поиска оставката на депутат от НФСБ

Протестиращите в Сливен през вчерашния ден вечерта желаеха оставката на депутата от Националния фронт за избавление на България Петър Петров, поради скандалното му изявление във връзка децата в неравностойно състояние, заяви БНР.

За шеста поредна вечер в града се организира митинг против високите цени на горивата и ниския стандарт на живот. Протестиращите минаха в автошествие по главните булеварди на града.

Изказването на депутата от НФСБ Петър Петров бе квалифицирано от протестиращите като срамно леке върху града, тъй като той е определен от Сливен. Хората желаеха Петров да напусне Народното събрание и да понесе отговорността си за изречените думи.

"Според мен това е едно доста просташко изявление. Не може по този начин да се изкажеш за едни деца, които живеят в неравностойно състояние в България. Как няма да му желая оставка? Аз като една българска майка даже считам, че депутатите не би трябвало да имат имунитет, с цел да може всеки един обиден жител да си търси правата ", съобщи протестираща жена.

"За страдание неговото изявление демонстрира цялостната картина на ръководството, и което за жалост е доста грозно. Единствения вид е оставка ", добави различен неудовлетворен.

Очаква се в обществените мрежи да бъде пусната онлайн петиция, в която ще се упорства за отзоваването на Петров от Народното събрание. В Сливен протестни демонстрации предстоят и през днешния ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР