Полицията в Ботевград разследва евентуално тежко убийство. От МВР съобщиха,

...
Полицията в Ботевград разследва евентуално тежко убийство. От МВР съобщиха,
Коментари Харесай

Зловещо убийство разследва полицията в Ботевградско

Полицията в Ботевград проверява вероятно тежко ликвидиране. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че през вчерашния ден за общодържавно търсене е разгласен 57-годишен мъж от с. Новачене, за който било декларирано, че е в неопределеност от няколко дни.

Причината – майката на детето желае то да се реалокира от Бургас в София

В хода на подхванатите незабавни оперативно-издирвателни дейности криминалистите от града открили, че мъжът последно е бил видян дружно с ползвател на парцел в селото. Ден по-рано сред двамата е имало скандал.

Процесуално-следствените дейности не престават под надзора на Софийската окръжна прокуратура.

 Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май? 4 мин. Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май?  „ Избори 2 в 1: Гласът ти се чува “. Първи спор за 50-ия парламент 8 мин. „ Избори 2 в 1: Гласът ти се чува “. Първи спор за 50-ия парламент  Състоянието на немската стопанска система: Дюнерът към този момент не е толкоз наличен 4 мин. Състоянието на немската стопанска система: Дюнерът към този момент не е толкоз наличен  Частният „ Боинг “ с позлатени детайли на Тръмп е блъснал различен аероплан 3 мин. Частният „ Боинг “ с позлатени детайли на Тръмп е блъснал различен аероплан  Абитуриентските балове започнаха: За какво ще следи полицията? 3 мин. Абитуриентските балове започнаха: За какво ще следи полицията?  Маскирани обраха автомивка: Каква е отмъкнатата сума? 1 мин. Маскирани обраха автомивка: Каква е отмъкнатата сума?  Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май? 4 мин. Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май?  „ Избори 2 в 1: Гласът ти се чува “. Първи спор за 50-ия парламент 8 мин. „ Избори 2 в 1: Гласът ти се чува “. Първи спор за 50-ия парламент  Състоянието на немската стопанска система: Дюнерът към този момент не е толкоз наличен 4 мин. Състоянието на немската стопанска система: Дюнерът към този момент не е толкоз наличен  Частният „ Боинг “ с позлатени детайли на Тръмп е блъснал различен аероплан 3 мин. Частният „ Боинг “ с позлатени детайли на Тръмп е блъснал различен аероплан  Абитуриентските балове започнаха: За какво ще следи полицията? 3 мин. Абитуриентските балове започнаха: За какво ще следи полицията?  Маскирани обраха автомивка: Каква е отмъкнатата сума? 1 мин. Маскирани обраха автомивка: Каква е отмъкнатата сума?

По неофициална информация тялото на жертвата е разчленено, а по-късно е запалено, с цел да се прикрият следите.

Пострадалият е открит в безпомощно положение на улицата

От държавното обвиняване оповестиха, че се работи по версия за осъществено ликвидиране. Намерени са кости, които са конфискувани и предадени за експертиза, която би трябвало да посочи дали са човешки.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР