Прошката е ключът към силната и трайна връзка, но има

...
Прошката е ключът към силната и трайна връзка, но има
Коментари Харесай

Вижте 5 фатални мъжки постъпки, които жените не прощават

Прошката е ключът към мощната и трайна връзка, само че има граница, която един път премината, човек вечно губи доверие. Кои са петте стъпвания на погрешно на мъжа, които дамата няма да елементарни?

Не желае дете, когато бременноста е налице
Значителна и много трагична причина. Въпреки че бракоразвод или разлъка след сходни събития няма да последва, връзката ще се пропука по този начин, че нито време, нито дарове, нито прояви на деликатност няма да компенсират. Един уважаващ себе си мъж би трябвало да е подготвен за подобен поврат на живота си, изключително откакто е наясно, че сексът от време на време води и до забременяване.

Проявява равнодушие в сложен миг или по време на заболяване
Всеки човек демонстрира какъв брой коства тъкмо в неприятни интервали от живота.

Съсипва празника
Обикновеният скандал е нещо всекидневно, случва се на всеки. Но в случай че свада се случи на празник, забележителен и значим ден, надали ще бъде допустимо да се не помни обидата и оскърбление, изключително в случай че се случва пред посетители. Човек, който не взема поради вашите усеща и прекарвания, би трябвало да бъде оставен да си тръгне от живота ви.

Не пази половинката си в конфликтна обстановка
Кавга със свекървата, спор с шефа, материални усложнения с неприятни последствия... В такива обстановки мъжът също би трябвало да даде рамото на партньорката си, а не да седи в ъгъла, като че ли това не е негова работа.

Налага забрани
Изискванията на мъжа половинката му да прекъсне връзката с другари, да се откаже от занимания, да загърби персоналните си ползи нямат място в една съответна връзка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР