Водещият на новините по Нова телевизия Христо Калоферов се е

...
Водещият на новините по Нова телевизия Христо Калоферов се е
Коментари Харесай

Христо Калоферов се ожени тайно за майката на детето си


Водещият на новините по Нова телевизия Христо Калоферов се е оженил скрито за майката на сина си - Мила, твърди  „ Галерия “.

Подписването е било единствено пред най-близките им другари и родственици преди девет месеца и половинката му от този момент носи неговата фамилия. На церемонията е участвало  детето им Христо.

Момченцето към този момент е на четири години. То се роди на 15 април 2020 година, само че Христо тогава криеше настойчиво коя е дамата до него. Журналистът в никакъв случай не приказва за нея в своите изявленията. Само я тагва в обществените мрежи, когато разгласява снимки на наследника им. Той избира Мила да остане анонимна и да не се трансформира в обект на обществен интерес.

Жената, завладяла сърцето му, въобще не е известна, нито може да мине за хубавица . Дори в предишното си пухкавото момиче несъмнено е имало проблеми, с непотребните килограми, които към този момент е редуцирала доста. Тя е на 42 години, само че не ясно с какво тъкмо се занимава. По изявленията й в обществените мрежи излиза наяве, че с Христо се познават най-малко от седем години, а съгласно осведомени двамата са били най-хубави другари. В един миг обаче те вземат решение да основат семейство и да имат дете.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР