85-годишната прима на българската естрада Лили Иванова тотално го закъса

...
85-годишната прима на българската естрада Лили Иванова тотално го закъса
Коментари Харесай

Лили го закъса с краката?

85-годишната прима на българската сцена Лили Иванова тотално го закъса със здравето. Певицата към този момент едвам се държи на краката си и се постанова двама от охранителите й нонстоп да са компактно до нея, придържайки я, с цел да не падне. Тя употребява гардовете си вместо патерици и към този момент на никое място не излиза сама.

Това се удостовери и от смущаващо видео, което от няколко дни обикаля обществените мрежи, Клипът е сниман бекстейдж и демонстрира по какъв начин Лили се подпира за двама охранители, които й оказват помощ да излезе на сцената. Крехката прима очевидно залита, а гардовете й служат като патерици.

Това изяснява и слуховете, че концертът, който приготвя през декември, ще бъде сетен. Макар Иванова да не е съобщила, че дефинитивно слиза от сцената, всеобщото почитателите са на това мнение. „ Човек би трябвало да знае по кое време да спре и да го направи с достолепие. А тя на 85 години не стопира да ламти за пари. Жалка картинка “, гласят мненията под видеото.

Нейни сътрудници също я упрекват за това, че през всичките години на сполучлива кариера Лили не е направила нито един благотворителен концерт. В момента билетите за зала „ Арена армеец “ вървят сред 60 и 350 лв.. Очакваната чиста облага за певицата е към 1 милион лв..

Предполага се, че поради здравословното й положение легендата ще бъде седнала на столче, написа intrigi.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР