Пропадна вариантът Тиери Анри да стане новият мениджър на Астън

...
Пропадна вариантът Тиери Анри да стане новият мениджър на Астън
Коментари Харесай

Тиери Анри отказа на Астън Вила“, гледа към Монако“

Пропадна разновидността Тиери Анри да стане новият управител на „ Астън Вила “, откакто легендата на „ Арсенал “ избра да застане отпред на клуба, в който стартира футболната си кариера – „ Монако “, оповестява „ Скай Спортс “.

В края на предходната седмица медиите на Острова оповестиха, че съвсем несъмнено някогашният френски национал ще стане ментор на бирмингамци, а негов помощник ще бъде някогашната звезда на „ Челси “ Джон Тери.

„ Виланите “ са без треньор, откакто уволниха Стив Брус от поста поради слабия старт на сезона в Чемпиъншип, където записаха едвам три победи в първите 12 кръга.

Анри в действителност е провел диалози с управлението на „ Вила “, само че и двете страни са се съгласили, че това не е най-хубавият вид. Въпреки това, наподобява французинът напълно скоро ще дебютира като старши треньор, само че отпред на отбора, в който стартира своята кариера – „ Монако “. Според Скай Спортс босовете на „ Монако “ към този момент са говорили със настоящия ментор Леонардо Жардим и той ще бъде освободен в околните дни, а Анри е любимец за негов заместител.

В последните две години Тиери Анри е помощник на Роберто Мартинес в националния тим на Белгия, който завоюва бронзовите медали на Световното състезание в Русия това лято. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР