Промяна в ръководството си на най-високо ниво обяви в петък

...
Промяна в ръководството си на най-високо ниво обяви в петък
Коментари Харесай

Промени на върха на Филип Морис Интернешънъл

Промяна в управлението си на най-високо равнище разгласи в петък тютюневият колос " Филип Морис Интернешънъл " (ФМИ). Процесът е от дълго време плануван и ще завърши през май 2021 година, оповестиха от компанията.

Тя ще има нов основен изпълнителен шеф. Това ще е сегашният основен действен шеф Ячек Олчак. Настоящият максимален началник Андре Каланцопулос става изпълнителен ръководител на борда на шефовете на ФМИ. И двамата ще встъпят в новите си длъжности към годишната среща на акционерите през май 2021 година Каланцопулос заема поста на Луи Камилери, който е изискал да се пенсионира. До формалното заемане на длъжността ръководител на борда от Каланцопулос, тя ще се извършва краткотрайно от Лучио Ното, който е самостоятелен председателстващ шеф на компанията.

Каланцопулос заема новиа си пост преди годишната среща на акционерите, а Олчак – след нея, като се чака на самата среща да бъде номиниран и за член на борда на шефовете.

Компанията разгласи, че смяната е планувана, с цел да се обезпечи равномерен преход и последователност в управлението на компанията за осъществяване на амбициозната ѝ визия за създаване на бъдеще без пушек.

Тримата представители на организацията на най-високо равнище - Камилери, Каланцопулос и Олчак са работили в тясно съдействие от момента, в който ФМИ се отдели като изцяло независима компания. Те споделят обща стратегическа визия и под тяхното общо управление " Филип Морис Интернешънъл " бележи значими достижения, както във вътрешната промяна на компанията, по този начин и на цялата промишленост, като водач в построяването на бъдеще без пушек, показва се в известието на компаният.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР