Искам да се извиня на всички граждани, които използват БДЖ,

...
Искам да се извиня на всички граждани, които използват БДЖ,
Коментари Харесай

Георги Гвоздейков: Ще се премахнат хартиените билети за БДЖ, еволюцията и развитието в света върви натам

Искам да се извиня на всички жители, които употребяват БДЖ, тъй като ремонтът, който стартира на Централна гара предизвика тези усложнения в регулирането на придвижването и трафика към Северна България. Първите дни закъсненията бяха с към 3 ч. Днес към този момент нещата се възстановяват, закъсненията са най-вече към 18 минути. Имам желанието до понеделник обстановката ще бъде изцяло нормализирана ", изясни служебният транспортен министър.
Това съобщи служебният транспортен министър Георги Гвоздейков.
По думите му, с цел да се предотвратят сходни проблеми за в бъдеще, ще се направи метаморфоза на придвижването. " Ще бъдат понижени влакове с малко пасажери, ще се направи оптимизация на броя влакове. В понеделник ще получа отчет, с цел да понижим процесът по ремонта. Ремонтът ще продължи над година ", сподели още Георги Гвоздейков.
Георги Гвоздейков изясни покачването на цените на билетите за влакове с това, че по този метод може този тип превоз да се развива и модернизира. Той удостовери, че нарастването на цените е с до 20%.
" Упорито вървим към цифровизация. Една от задачите, които сме заложили, е да се отстранен хартиените билети за БДЖ, еволюцията и развиването в света, върви натам. Тази цифровизация включва опция всеки да може да си закупи билет през личното онлайн банкиране, приложение, вендинг машина на гарите и така нататък ", посочи Гвоздейков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР