Прокуратурата няма информация за провеждащата се полицейска операция във Варненска

...
Прокуратурата няма информация за провеждащата се полицейска операция във Варненска
Коментари Харесай

Прокуратурата не знае за полицейската акция във Варна

Прокуратурата няма информация за провеждащата се полицейска интервенция във Варненска област. Акцията започва в среднощ и е ориентирана против битовата престъпност и изборната търговия. В първите часове от започването й бяха арестувани четирима души.

„ Прокуратурите в Апелативен район - Варна са в подготвеност неотложно при докладване на данни за осъществено закононарушение от какъвто и да е темперамент да работят съгласно пълномощията си ”, обявиха от държавното обвиняване.

Оттам допълват, че към този момент близо две години нямат подписано съглашение с Министерство на вътрешните работи за основаването на взаимен щаб за противопоставяне на закононарушения против изборните права на жителите. Създаването на Национално междуведомствено звено е регламентирано в Изборния кодекс, като нормата е императивна. При всяка една от отминалите изборните акции, както и за актуалната, Министерство на вътрешните работи не е откликнало на отправените предложения от прокуратурата за регламентиране на взаимни дейности против изборната търговия.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР