“В Русе са се случили много първи неща. Едно от

...
“В Русе са се случили много първи неща. Едно от
Коментари Харесай

Драгомир Петров от ИТН: Надявам се хората да изпратят в парламента тези, които ще свършат работа

“В Русе са се случили доста първи неща. Едно от тях е, че са дадени имена на улиците. Това значи, че русенци знаят доста добре да правят оценка имената на кои хора да останат в историята. Надявам се на тези избори хората да пратят в Народното събрание имена, които знаят, че ще свършат работа ”. Това съобщи Драгомир Петров -водач нарусенскаталистаскандидат-депутати на партия " ИТН ".Партията се явява на парламентарните избори на 9 юни с цялостна листа от14 претенденти. Това саизключителни хора, коитознаят какво значи чест и морал, сподели Драгомир Петров. Има Такъв Народ издигаслогана “Да върнем здравия разсъдък ”,а лидерът на листата напомни, че народните представители са “слуги на народа ”, които би трябвало да отстояват в Народното събрание националните правила.

Основни цели в50-ото Народно събраниена “Има подобен народ ”ще сапромяна на “безумните ремонти в Конституцията ”,предоговаряне на така наречен Зелена договорка с Европейския съюз, оповестяването срещуджендър идеологията, приемане на уравновесен Държавен бюджет.

Няма да отстъпим от правилата и морала, разгласи вторият в листата на Има Такъв Народ в Русе Анатоли Станев.

Призоваваме русенци за интензивност на парламентарните избори на 9 юни, казаТатяна Нахабедян регионален координатор на партията в Русе.

Има Такъв Народ е под номер 1 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР