Произведението на изкуството с голо женско тяло се появи в

...
Произведението на изкуството с голо женско тяло се появи в
Коментари Харесай

Григор показа новата си картина у дома в Монако

Произведението на изкуството с голо женско тяло се появи в профилите на българската звезда в тениса преди няколко месеца, само че в този момент той се похвали, че му е намерил място.

“Горда съм, че сътворих персонализирана картина за професионалния тенисист. Работихме дружно, с цел да изберем цветовата гама и обекта, с цел да съвпаднат с неговия жанр и дом”, разяснява авторката Самер Джаншан Сатамян.

Тя е от Йордания, само че има офис в Дубай, където работи. Известна е като лайфкоуч. Учила е в Американския университет в Бейрут, а след това е работила в Организация на обединените нации. След това стартира личен бизнес в региона на дизайна, а създава и шоколад. Живяла е в Ливън, Кипър и Швейцария, където учи локалните нрави. Специалистка е като създател на стратегии за терапия с внушаемост и понижаване на напрежението. В началото на кариерата си е работила и в УНИЦЕФ.

В новата международна класация Григор отстъпи с едно място и е 19-и, само че за следващ сезон ще приключи в топ на 20 на АТП. Миналата седмица някогашният №3 в света трябваше да играе на “Мастърс 1000” в Париж и дори бе изтеглен в схемата, само че се отхвърли в последния миг поради травма на стъпалото. Получи я при опит за превъртане на корта във Виена в мача с Евънс (Вбр). Точно в “Щатхале” в австрийската столица от ложата го гледаше новата му другарка Лолита Османова. Тя също е била тенисистка, само че от години има бизнес в Монте Карло и постоянно играе на кортовете, където тренира Григор. Дъщеря е на енергийния паралия Елдар Османов, който се мести в княжеството поради проблеми с съветското правораздаване.
" 24 часа "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР