Програмният директор на БНТ и водещ на предаването Още от

...
Програмният директор на БНТ и водещ на предаването Още от
Коментари Харесай

Каменаров в декларация: Кошлуков ще бъде наказан и ще се извини

Програмният шеф на Българска национална телевизия и водещ на предаването " Още от деня " Емил Кошлуков ще бъде осъден и ще се извини обществено поради показания междинен пръст в ефира на публичната телевизия. Това се споделя в позиция на генералния шеф на Българска национална телевизия Константин Каменаров. 

Днес пред постройката на публичната телевизия се организира и митинг с настояването за оставката на Емил Кошлуков. 

Позицията на Каменаров бе обявена в централната емисия вести на Българска национална телевизия. Нейният цялостен текст:

Категоричен съм, че публичната телевизия обективно и професионално отразява всички гледни точки в обществото. Ние имаме съответни и ясно дефинирани отговорности към нашите фенове и в никакъв случай не сме се опитвали да скрием или да манипулираме истината.

Няма причина екопротести да се организират пред Българска национална телевизия и да бъдат обиждани публицисти, до момента в който отразяват събитието - най-малкото, тъй като уредниците и лицата на тези митинги са постоянни посетители в предаванията на националната телевизия.

Относно проявлението на неприлични жестове в ефир, Българска национална телевизия изрично не толерира сходно държание. Водещият на предаването ще бъде осъден и ще се извини обществено.

Българска национална телевизия, а и която и да е телевизия, не е страна в публичните разногласия и полемики, а единствено платформа, в която се чуват позиции. Право на обществото е да бъде осведомено и да реши чия позиция приема.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР