Тази събота, 18 февруари, от 21:00 ч. в шоуто Събота

...
Тази събота, 18 февруари, от 21:00 ч. в шоуто Събота
Коментари Харесай

Звездата от хитовия сериал на БНТ ``Вина`` Герасим Георгиев – Геро в ``Събота вечер с БНТ`` - Медии

Тази събота, 18 февруари, от 21:00 ч. в шоуто „ Събота вечер с Българска национална телевизия “ с водещ Орлин Павлов ще гостува звездата от сериала на публичната телевизия „ Вина “ Герасим Георгиев – Геро.

Популярният артист, който се превъплъщава в ролята на Наско, чиновник във винарната и другар от детството на Филип, ще опише какво е научил за виното и ще показа в кои моменти от живота си е изпитвал вина́. А каква ще бъде ориста на героите в сериала „ Вина “ – феновете могат да проследят вълнуващата история всеки четвъртък от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1.

В студиото на „ Събота вечер с Българска национална телевизия “ Орлин Павлов ще приветства и очарователната Дария Симеонова, която ще показа последния игрален филм с нейно присъединяване „ Майка “ на режисьора Зорница София. Актрисата ще опише по какъв начин се е подготвила за ролята си в лентата, въодушевена от действителни събития, и ще показа най-силните си усещания от Африка. Ще има ли продължение на кино лентата – феновете ще схванат тази събота, 18 февруари, от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1.
Финалното осъществяване в шоуто ще бъде поднесено от трио „ Вива “ в състав Виктория Чешмеджиева, Йоана Великова и Виктория Ехиянова.

Ако сте пропуснали да гледате втория епизод на „ Събота вечер с Българска национална телевизия “ с водещ Орлин Павлов, може да го видите
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР