Проектирана, за да осигури безопасност и спокойствие при всякакви метеорологични

...
Проектирана, за да осигури безопасност и спокойствие при всякакви метеорологични
Коментари Харесай

Bridgestone пуска първа всесезонна гума за леки коли

Проектирана, с цел да обезпечи сигурност и успокоение при всевъзможни метеорологични условия през цялата година, DURAVIS All Season на Bridgestone има най-високия в класа си документ на Европейски Съюз – клас „ A ” за мокро сцепление и е изцяло подготвенa за зимата с 3PMSF и M + S маркировки; Разработена за удължена устойчивост с усъвършенстваната си отбрана на страниците, гумата е проектирана да понижи общите разноски за автопарка, посредством редуциране на времето за сервизиране и предлагайки отлична износоустойчивост.
Bridgestone, най-голямата в компания света за произвеждане на гуми и каучукови произведения, разгласи стартирането на първата си всесезонна гума за сегмента на леките камиони: DURAVIS All Season. Проектирана да издържи чрез здрава и издръжлива структура, новата гума обезпечава отлични индикатори при изхабяване и редуцира времето за сервизиране. Освен това, с най-високия в класа си документ на Европейски Съюз – клас „ А “ за мокро сцепление и 3PMSF, Bridgestone DURAVIS All Season обезпечава сигурност, успокоение и улеснение при всевъзможни метеорологични условия през цялата година.

Изключителна успеваемост, без значение от сезона

Проектирани с мисъл за активността както на дребните, по този начин и на огромните автопаркове, новите гуми на Bridgestone DURAVIS All Season са идеални за експерти, които желаят да усилят своята бизнес успеваемост и да имат надзор с едни и същи гуми през цялата година.

Постигайки най-хубавия в класа си документ на Европейски Съюз – клас „ A ” за мокро сцепление, Bridgestone DURAVIS All Season разрешава на автопарковете да продължат да работят даже при неподходящи метеорологични условия. Гумата разрешава това посредством улеи с огромен размер в рамото, които усъвършенстват отвеждането на водата, както и усъвършенствано систематизиране на контактното налягане. Тази функционалност също усъвършенства индикаторите на представянето при сняг и изхабяване на гумата.

Сертифициран с маркировките „ тривърха планина със снежинка “ (3PMSF) и „ тиня + сняг “ (M + S), DURAVIS All Season на Bridgestone е изцяло подготвен за зимата. Гумата реализира това с помощта на композиция от комплициран дизайн, V-образна форма, която усъвършенства подвижността в сняг, и усъвършенствана структура на тялото. Забележителното показване на DURAVIS All Season при мокри настилки и сняг също се дължи на новата технология за наноселективни смеси на Bridgestone, която разрешава по-добра дисперсия на силициев диоксид в съединението Nano Pro-tech™ на Bridgestone.

По-дълго на пътя

С повишаването на електронната търговия и условието за доставки до крайните консуматори, както и натискът от наредбите на Европейски Съюз за спестовност на горивата, автопарковете през днешния ден са изправени пред доста провокации. DURAVIS All Season е проектирана да им помогне да понижат общите си експлоатационни разноски посредством целогодишно потребление и продължителност.

Изключително устойчивата гума разполага със защитно ребро на страничната стена, с цел да я защищити от удари в бордюра. Това освен спомага да се понижат честите повреди на гумите и разноските за ремонт, само че също по този начин и да се редуцира времето за сервизиране на транспортните средства. Bridgestone DURAVIS All Season също регистрира изключителни индикатори на изхабяване с помощта на по-високата коравина на грайфера. Освен това, с цел да понижи още повече експлоатационните разноски, новата гума за леки камиони на Bridgestone ползва структура и усъвършенстван дизайн на кухините за усъвършенствано противодействие при придвижване. Това разреши на гумата да реализира документ на Европейски Съюз – клас „ C “ за горивна успеваемост в множеството си размери.

Помагайки на автопарковете да се оправят с най-големите си провокации

Bridgestone DURAVIS All Season ще бъде на пазара от август 2020 година, като след септември ще бъдат пуснати няколко спомагателни размера. Гумата ще се предлага в 23 размера, в това число три HRD размера и пет размера за високо натоварване (10PR), с цел да обхване съвсем всеки вид транспортно средство и товар с нараснала сигурност.

Коментирайки стартирането на DURAVIS All Season на Bridgestone, Емилио Тиберио, Главен механически шеф и Главен действен шеф на Bridgestone EMIA показа: „ Днес от ден на ден и повече автопаркове избират всесезонни гуми поради удобството, което дават. Ние сме доста разчувствани да предоставим на клиентите си дълготраен, всесезонен модел, който може да подсигурява успокоение при всевъзможни метеорологични условия, да редуцира времето за сервизиране и да понижава общите експлоатационни разноски. DURAVIS All Season, нашата първа всесезонна гума за леки камиони, спомага за обезпечаване на бизнес успеваемостта, която автопарковете търсят. Много се гордея с екипа за това, че сътвориха гума, която покрива всички основни аспекти на приложимост “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР