Продължава да е актуална възможността нападателят на ЦСКА Майкъл Естрада

...
Продължава да е актуална възможността нападателят на ЦСКА Майкъл Естрада
Коментари Харесай

Дилема в ЦСКА заради състоянието на Майкъл Естрада

Продължава да е настояща опцията нападателят на ЦСКА Майкъл Естрада да се подложи на интервенция, оповестява " Тема Спорт ".

Както е известно, преотстъпеният от Крус Асул еквадорски национал страда от хронична травма в коляното, която не му разрешава да тренира и взе участие в мачовете пълноценно. При гостуването на Ботев Враца той се появи на терена едвам в 89-ата минута, като даже и в късото време, в което беше в игра, накуцваше.
 Хайнц: Имахме огромна потребност от тази победа, беше значимо да спечелим
Хайнц: Имахме огромна потребност от тази победа, беше значимо да спечелим

" Направихме това, което беше належащо "

Вариантите за лекуване на Естрада са два - интервенция и по-продължително медикаментозно лекуване. Досега обаче вторият не дава особени резултати, като Нестор Ел Маестро не може да употребява еквадореца за повече от 20-ина минута. Проблемът е, че сърбинът с английски паспорт разполага единствено с двама чисти нападатели - Назон и Естрада. Той е поискал от управлението попълнения на три позиции, а една от тях е точно върхът на офанзивата. Ако алените привлекат таран, се усилва и опцията Естрада да се оперира. Неговият контракт за наем в ЦСКА е до края на сезона.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР