Проблемът не е, че г-жа Атанасова е била народен представител,

...
Проблемът не е, че г-жа Атанасова е била народен представител,
Коментари Харесай

Доц. Киселова: Проблемът е, че г-жа Атанасова е един от войниците на ген. Борисов


Проблемът не е, че госпожа Атанасова е била депутат, а като един от бойците на ген. Борисов, който влиза със поръчка в Конституционен съд. Това е това, което възбуди юридическите среди във връзка с нейната кандидатура. Това съобщи доцент Наталия Киселова, специалист по конституционно право в предаването " ЕвроДикоФ ".

Решенията на Народното събрание подлежат на надзор на конституционния съд. Така че, имало е случай, в който през 90-те години народни представители са сезирали във връзка с избор на парламентарен арбитър, назначен от президента, тъй че не е изключение. Няма да бъде „ знамение невиждано “, само че въпросът е дали встъпват за 7 или за 9 години. Според мен встъпват за 7, до ротацията, която ще се реализира след 7 години, разяснява специалистът възраженията по отношение на мандата на новоизбраните конституционни съдии.

Доц. Киселова очерта и упования период за мнение:

" Според мен реалистично е, заради това че са оспорени всички параграфи с разнообразни причини, началото на лятото. Краят на юни съгласно мен е рационален период. "

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР