Притеснява ме възможността една телевизия да манипулира общественото мнение. Даде

...
Притеснява ме възможността една телевизия да манипулира общественото мнение. Даде
Коментари Харесай

Валери Симеонов отново скочи на БТВ и заяви: Божков се държи като дете, за 18-те обвинения нищо не казва!

Притеснява ме опцията една телевизия да манипулира публичното мнение. Даде думата на Васил Божков и виждате какво се случва. Всичко това, което става, е опит за нагнетяване на политическото напрежение. И то от една телевизия, която потвърди какъв брой е значима малкия екран в актуалния свят. Това съобщи Валери Симеонов в ефира на " Още от деня " по Българска национална телевизия по отношение на БТВ, станала известна като Божков ТВ.

,,Напомня на романа " Хладнокръвно " на Труман Капоти ", проучва водачът на НФСБ и Патриотите.

,,Този индийски или турски сериал почва да досажда. Божков се държи като дете. Управляващите вършат неточност. Не би трябвало да се обръща никакво внимание на тези неща, които пуска Божков. Те целят някакво напрежение, неразбория в държавата``, добави той

Валери Симеонов: Нали не се намираме в БТВ? Всички олигарси и далавераджии ще си получат заслуженото

Той нищо не е споделил за 18-те обвинявания против него. Точно по тази причина тези негови дейности са несериозни и по тази причина вниманието към него ще утихне. Важният въпрос е отговорен ли е или не, дължи ли 700 милиона или не, добави Симеонов.

,,Първата крачка беше национализирането на лотарията. И в този момент към този момент няма триене на талончета``, сподели водачът на НФСБ.

,,Би трябвало идващият да е Валентин Златев. Неговата активност на процедура е монопол. Превърнал се е надали не в единственият сътрудник на ръководещите. Със закона, който направиха преди година и половина, те се пробваха да ударят дребните търговци. Хората трябваше да пътуват от дребните градове и селата до огромните центрове да зареждат гориво. Поздравявам Владислав Горанов за концепцията за държавните бензиностанции, единствено по този начин може да бъде ударен картела и да бъде основана естествена пазарна среда ", приключи Валери Симеонов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР