БАЛТИМОР (AP) — Мистик Дан вложи толкова много енергия, спечелвайки

...
БАЛТИМОР (AP) — Мистик Дан вложи толкова много енергия, спечелвайки
Коментари Харесай

Победителят в Дербито на Кентъки Мистик Дан се установява в Пимлико преди Прекнес

БАЛТИМОР (AP) — Мистик Дан вложи толкоз доста сила, спечелвайки Дербито на Кентъки с нос в най-близкия край на надпреварата от 75 години, че нямаше гаранция неговият лагер щеше да го изпрати в Преакнес, с цел да преследва второто украшение на Тройната корона.

След къса отмора беше взето решението да отидем в Балтимор и след 12-часово пътешестване с микробус от Луисвил, Mystik Dan се настани добре на писта Pimlico Race Course преди Preakness в събота.

„ Повечето коне след съревнование, в случай че се обтегнат малко, те са малко тихи и апатични тъкмо като в случай че отидете и пробягате маратон през днешния ден, на следващия ден няма да скачате в 5:30 и да тръгвате и да бягате още веднъж, ” сподели помощник-треньорът Рей Брайнър във вторник. „ Искаш някак да се отпуснеш още веднъж в него. След два или три дни в Чърчил (треньорът Кени МакПийк) сподели, че се е върнал във ваната за хранене и прави нещата както би трябвало, върнал се е към естественото си положение, и по тази причина е взел решение да продължи и да му даде още една опция. ”

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР